O nama

Mi pronalazimo rešenja!

O nama

Advokatska kancelarija Ranđelović postoji od 2006 godine u Nišu. Tim mladih, stručnih advokata i pravnika, čiji se princip rada zasniva na profesionalizmu, posvećenosti i odgovornosti opredelio je mnoge domaće i međunarodne kompanije da sarađuju sa nama. Posebno smo specijalizovani za pružanje usluga iz oblasti poslovnog i privrednog prava, kao i zastupanje klijenata koji žive van Srbije a čije poslove završavamo u Srbiji. Naše usluge podrazumevaju pravne savete o načinu osnivanja kompanija i njihovih predstavništava, donošenju svih neophodnih akata u poslovanju, sprovođenju statusnih promena i obavljanju finansijskih transakcija sa inostranim entitetima. Izvršavamo kompletnu pravnu analizu privrednih društava i pripremamo sva neophodna dokumenta potrebna za sprovođenje promena.. .

O našem radu

Naše vrednosti definišu način na koji radimo, kao i način na koji se odnosimo prema klijentima. Naše vrednosti kojih se striktno držimo su: - Stručnost - Integritet -Pouzdanost -Poštenje -Poverenje -Posvećenost -Timski rad -Društvena odgovornost U advokatskoj kancelariji Ranđelović advokati i pravnici govore srpski, engleski, španski i makedonski jezik, što podrazumeva mogućnost dostavljanja dokumentacije u višejezičnom formatu. Po potrebi angažujemo sudske prevodioce i za ostale svetske jezike.

  • Savršena saradnja, pravi profesionalci, precizni, odgovorni… Preporučio bih svakoj firmi ili pojedincu kome je potrebna pravna pomoć…

    Milan Pešić Lovopromet