+38118516601

office@randjelovic.rs

O nama

O nama

Advokatska kancelarija Ranđelović & Partners postoji od 2006. godine sa sedištem u Nišu.

Naš tim advokata i pravnika, čiji se princip rada zasniva na profesionalizmu, posvećenosti i odgovornosti opredelio je značajne domaće i međunarodne privredne subjekte da dugoročno i stalno sarađuju sa nama.

Usluge pružamo na teritoriji cele Srbije.

Dosadašnje iskustvo opredelilo nas je za pružanje usluga pre svega iz oblasti građanskog prava, sa naglaskom na celokupan korpus privrednog prava, poresko pravo, radno pravo, priprema svih vrsta ugovora, pravo intelektualne svojine, IT pravo. Osim parničnog, uspešno zastupamo klijente u upravnim, prekršajnim i krivičnim postupcima za krivična dela protiv privrede.

Naše usluge između ostalog podrazumevaju pravni konsalting i kompletnu podršku u postupku osnivanja privrednih društava, donošenju svih neophodnih opštih i pojedinačnih akata, sprovođenju statusnih promena i obavljanju finansijskih transakcija sa inostranim entitetima.

O našem radu

Naše vrednosti definišu način na koji radimo, kao i način na koji se odnosimo prema klijentima. Naše vrednosti kojih se striktno držimo su:

– Stručnost – Integritet – Pouzdanost – Poštenje
– Poverenje – Posvećenost – Timski rad – Društvena odgovornost

U advokatskoj kancelariji Ranđelović advokati i pravnici govore srpski i engleski jezik, što podrazumeva mogućnost dostavljanja dokumentacije u višejezičnom formatu. Sarađujemo sa ovlašćenim sudskim prevodiocima i za ostale svetske jezike.

Od 2006-te

Karijera/Zapošljavanje

Kao jedna od najbrže rastućih kancelarija, stalno smo u potrazi za talentovanim, kreativnim i preduzimljivim pravnicima i budućim advokatima koji dele naš entuzijazam, inovacije i profesionalni pristup pružanju usluga. Verujemo da ključ uspeha leži u posvećenom odnosu prema klijentima.

Svesni smo da uspeh kancelarije zavisi od ljudi koji čine naš tim. Radeći kod nas dobićete priliku da se usavršavate i konstantno napredujete u dinamičnom radnom okruženju.

Ukoliko sebe vidite kao advokatskog pripravnika ili advokata u našoj kancelarija pošaljite svoj CV i motivaciono pismo na mail: office@randjelovic.rs

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com